Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

Vi Föräldrar blir mer unisex

Publicerad: 14 november 2012, 16:05

Nya Vi Föräldrar.

Den 22 november kommer nya numret av Vi Föräldrar i butik med både ny form som känns mer unisex och även ett uppdaterat innehåll.


I den nya mixen på Vi Föräldrar ingår medarbetare som pappakrönikören Fredrik Backman, barnpsykologen Malin Bergström och barndietisten och matkreatören Sara Ask. Dessutom är Maria Zamore, journalist inriktad på barn och föräldraskap, fast reporter på redaktionen.

– Det känns fantastiskt att äntligen få realisera mina visioner om hur en modern, aktuell och trovärdig föräldratidning för alla småbarnsmammor och -pappor ska se ut, säger Louise Bratt Tidmarsh, nytillträdd chefredaktör på Vi Föräldrar, i en kommentar.

Nytt i tidningen är också fler Just nu-sidor med nyheter, spaningar och trender, fasta sidan Duellen där aktuella småbarnsföräldrar tycker till om brännande barnfrågor, och att Vi Föräldrars läsare kommer att synas ännu mer i tidningen.

Bakom nya formen står Vi Föräldrars ad Susanne Henriksson.

– Stilen har blivit mer unisex och det känns helt rätt eftersom våra läsare är både mammor och pappor. Jag har bland annat rensat bland färgerna och jobbat med mer svart, eftersom vi har så mycket gullighet i barnbilderna ändå, säger hon.

Linus Fremin

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.