Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

Vi gör bostadsmagasin

Publicerad: 10 juni 2016, 10:51

Sofia Wadensjö Karén

Foto: Mårten Färlin

Fastighetsföretaget Riksbyggen har gett Vi Media i uppdrag att göra deras kundtidning Öppet hus, som har en upplaga på omkring 300 000.


Ämnen i artikeln:

Tidningen ViVi MediaRiksbyggenSofia Wadensjö Karén

Efter en omgörning ska första numret av nya Öppet hus nå läsarna i oktober i år. Magasinet ska bevaka bostadspolitik och samtidigt vara underhållande, inspirerande och kunskapshöjande om boende.
– Vi är så stolta över att vi fick förtroendet att se över Öppet hus och göra om den till en ännu mer läsvärd titel. Tidningen går ut brett – med en stor upplaga över hela landet och till alla åldrar – men fokuserar på något som verkligen berör, det egna boendet. Att få göra riktigt angelägen journalistik kring det ämnet är en ynnest, säger Sofia Wadensjö Karén, vd på Vi Media AB.

Enligt Britta von Schoultz, kommunikationschef på Riksbyggen, är bostadsfrågorna bland de absolut hetaste samhällsfrågorna i dag.
– Tillsammans med Vi Media vill vi skapa en tidning som både fångar bostadsdebatten och vardagen för de cirka en halv miljon människor som bor i bostäder som Riksbyggen förvaltar, säger hon.

Mårten Färlin

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.