Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

"Vi har två spännande namn på ingång"

Publicerad: 19 januari 2010, 10:11

TV4 Nyheterna har tappat två tunga namn: Lena Smeedsas och Niklas Svensson. Nu värvar man ersättare för att stärka upp inför valrörelsen. –  Jag är inte bekymrad. Vi har två spännande rekryteringar på gång, många kommer att bli förvånade, säger Anne Lagercrantz till Resume.se.


Ämnen i artikeln:

TV4 NyheternaAnne LagercrantzNiklas Svensson

Anne Lagercrantz. Foto: Stefan Borgius.

I höstas försvann den politiska kommentatorn Lena Smeedsas till pr-byrån JKL – och i dag avslöjade Resume.se att politiske reportern Niklas Svensson återvänder till Expressen.

Det är två tunga tapp – men Anne Lagercrantz är inte orolig, förklarar hon för Resume.se.

– Det är trist att Niklas slutar. Han är en otroligt duktig reporter och nyhetsjägare som har utvecklats till en dukltig tv-reporter under tiden hos oss. Men vi kommer säkert att kunna samarbeta även i fortsättningen eftersom han är kvar i Bonnier-koncernen.

– Och samtidigt skapar det här spännande öppningar.

Enligt Anne Lagercrantz är TV4 Nyheterna nära att göra klart med två nya toppnamn.

– Det blir klart inom kort. Det är mycket spännande rekryteringer, jag tror att folk kommer att bli förvånade, säger hon utan att vilja avslöja mer.

I nuläget består TV4:s valbevakningsteam i rutan av Helena Gissén, Ulf Kristofferson och Anders Pihlblad.

Magnus Helander

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.