Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

Vi i Villa tappar försäljningsdirektören

Publicerad: 11 april 2012, 08:51

Jan Åkerlund.

Jan Åkerlund slutar som nordisk försäljningsdirektör för Vi i Villa. Verksamheten ska effektiviseras och vd:n Christian Rudén tar nu över Jan Åkerlunds nordiska roll.


Ämnen i artikeln:

Vi i villa

Personalen informerades i går om att Jan Åkerlund slutar. Han går tillbaka till egen verksamhet. Detta som en konsekvens av tidningens effektiviseringsplaner.

– Janne har gjort ett stort förändringsarbete som givit positiva effekter under två år både här och oå de andra marknaderna, Norge, Finland och Danmark, säger Christian Rudén.

Vi i Villa måste liksom alla andra papperstidningar anpassa sig till förändringarna på mediemarknaden och tidningen samordnar den nordiska ekonomifunktuinen under ett tak, i huvudkontoret på Lidingö.

– Vi är oerhört tunga i print, vi ligger långt framme, men vi måste fortsätta att agera för att möta utvecklingen, säger Christian Rudén.

Jan Åkerlund kom till Vi i Villa för två år sedan. Han har tidigare jobbat på OLW, TV4, Allers och Dagens Nyheter.

Vi i Villa, som ges ut av Bonnier Publications, gjorde en vinst på 20 miljoner kronor i fjol. Omsättningen var 300 miljoner kronor.

Magnus Helander

Ämnen i artikeln:

Vi i villa

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.