Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

"Vi ska tillhöra de bästa"

Publicerad: 30 september 2009, 13:29

Ett nytt litet kundtidningsföretag har sett dagens ljus. Projektledarna Henrik Lindskog och Johan Abrahamsson hoppar av från Åkesson & Curry och startar den egna firman Birdh.


Johan Abrahamsson (till vänster) och Henrik Lindskog startar Birdh.

För tre veckor sedan slutade Henrik Lindskog och Johan Abrahamsson på Åkesson & Curry för att starta Birdh, som ska göra kundtidningar i papper och på webben.

– Det är är en växande marknad. Jag tror att det kommer att finna uppdrag för många framöver, säger Johan Abrahamsson, som hävdar att byråintäkterna för uppdragspublicister ökade med 20 procent under förra året.

De har inga kundavtal påskrivna än men en del uppdrag åt sin gamla arbetsgivare Åkesson & Curry samt diskussioner igång med potentiella kunder. Målet är att ha etablerat sig inom fem år.

– Vi ska skynda långsamt och kommer sannolikt aldrig att bli störst men siktar på att tillhöra de bästa, säger Johan Abrahamsson.

Ulrika Fjällborg

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.