Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

Viafree – MTG:s nya plattform för alla playkanaler

Publicerad: 27 april 2016, 07:49

Som en samlingsplats för alla MTG:s playkanaler har Viafree tagits fram. Tjänsten lanseras efter sommaren, och där kommer allt reklamfinansierat videoinnehåll i Sverige, Norge och Danmark finnas.


Ämnen i artikeln:

Anders JensenMTGViafreeMTG Sverige

– Vi samlar allt reklamfinansierat innehåll i en och samma tjänst som det mediehus i Norden som erbjuder mest innehåll online till tittarna, säger Anders Jensen, vd för MTG Sverige, i en kommentar.

Viafree utlovas innehålla tusentals timmar av underhållning från bland annat kanalerna TV3, TV6, TV8 och TV10. Men den nya plattformen ska även erbjuda innehåll från MTG:s samarbetspartners, som till exempel Youtube-kanalen Splay som numera ägs av MTG.

– Tjänsten är nyutvecklad och designad för att göra det enkelt att utforska och titta på innehåll online, och vi förväntar oss att Viafree blir en destination för innehåll från innehållsleverantörer och distributörer från hela världen. Med Viafree och Viaplay tar vi helt enkelt utbudet för online-video i Skandinavien till en helt ny nivå, säger Anders Jensen.

Louise Lindberg

Dela artikeln: