Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

Viaplays galna rekordförsök

Publicerad: 2 maj 2014, 10:09

Här i MTG-huset på Ringvägen i Stockholm kommer världsrekordförsöket att äga rum.

För att marknadsföra nya konceptet Viaplay Premiere gör MTG ett försök att slå världsrekordet i tv-tittning på 87 timmar. Deltagarna får bara ta 5 minuters paus per timme.


Ämnen i artikeln:

Viaplay

Det nuvarande rekordet i tv-tittning enligt Guinness Rekordbok är 87 timmar och uppnåddes av Dan Jordan, Spencer Larson och Chris Laughlin på Consumer Electronics Show i Las Vegas, Nevada, USA, 6-10 januari 2014.

Nu vill MTG slå det nya rekordet i ett pr-jippo för nya konceptet Viaplay Premiere – ”exklusiva premiärer för Viaplay på utvalda titlar”.

De som deltar i rekordförsöket är Aina Lesse och Tobias Johansson från Paradise Hotel, ”serienörden” Erik Pettersson samt Mascoll Silverstolpe, ”eskapist och omtalad nattuggla”.

Rekordförsöket, som startar den 5 maj klockan 15, går att följa på viaplay.se/worldrecord24.

– Det känns jättekul att erbjuda ett världsrekordsförsök live på Viaplay. Enligt Guinness World Records regler får deltagarna bara ta 5 minuters paus per timme, vilka de kan spara för att ta en längre sammanhållande rast, så de har minst sagt en tuff men rolig utmaning framför sig, säger Janette Cohen, pr-chef på Viaplay, i ett pressmeddelande.

Magnus Helander

Ämnen i artikeln:

Viaplay

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.