Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

Viasatprofilen flyttar till London – startar egen fotbollskanal

Publicerad: 31 juli 2015, 09:11

Ola Wenström ska göra egen Youtubekanal med innehåll producerat tillsammans med hustrun Lotta och parets två döttrar

Foto: Ivan da Silva / Eyepicture

I samarbete med distributören Forza Football ska Ola Wenström starta Youtubekanal med fokus på Premier League. Programmen ska produceras av honom själv tillsammans med hustrun och döttrarna.


Varje matchdag kommer ett nytt program i Ola Wenströms Youtubekanal. Till helgen blir det ett längre magasin.

Samtidigt flyttar han till London för att komma närmare fotbollen. Tillsammans med hustrun som filmare och döttrarna som redigerare blir det en familjeporoduktion. Men det betyder inte att han slutar som populär programledare i Viasat.

– Det uppdraget fortsätter alltså. Jag kommer att pendla mellan studion i Stockholm och arbetet med programmen i England. Ambitionen är givetvis att med färska intryck från Premier League-land också bidra till att göra Viasat-sändningarna ännu mer initierade och bättre. Det här Englands-äventyret är dock en satsning i egen regi, säger Ola Wenström i en kommentar.

För att få en större distribution för det egna projektet kommer han samarbeta med Forza Football.

– Forza Football ger över 200 000 svenskar liveresultat, höjdpunkter och laguppställningar. Tillsammans med Ola kommer vi nu även kunna erbjuda sylvassa införrapporter flera dagar i veckan för alla de stora matcherna, säger Patrik Arnesson på Forza.

Den nya kanalen heter @wenstrom och startar på Youtube idag.

Mika Wallgren

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.