tisdag21 mars

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

Vice Media centraliserar i Skandinavien – Kay Höök lämnar bolaget

Publicerad: 8 november 2017, 12:37

Kay Höök värvades till Vice Media 2015. Nu lämnar han bolaget.

VICE Media centraliserar ledningen i Skandinavien. Med anledningen av förändringen lämnar Sverige-chefen och reklamprofilen Kay Höök företaget.

Ämnen i artikeln:

Vice MediaViceKay HöökMediebranschen

Andreas Rågsjö Thorell

andreas.thorell@resume.se


I ett pressmeddelande daterat till nästa vecka meddelar Vice Media att man centraliserar verksamheterna i Köpenhamn, Oslo och Stockholm för att "förbättra fördelningen av kunskap och resurser länderna emellan".  

Bolaget har satsat stort på den skandinaviska marknaden de senaste åren och har växt från 10 till över 130 anställda i de nordiska länderna sedan 2013.

Vice Medias Skandinaviska ceo, Frederik Andersen, säger i pressmeddelandet:

– Det har gjorts stora framsteg i utvecklandet av VICE i Skandinavien under de senaste fyra åren. Vi har gått från att vara en liten grupp människor till över 130 anställda i Norden på bara fyra år och har nu en inflytelserik roll i regionen. Omstruktureringen kommer leda till att vi på ett bättre sätt kan dela på resurser, insikter och erfarenheter för att stärka samarbetet med våra samarbetspartners och kunder i regionen.

Enligt pressmeddelandet görs förändringen på grund av en växande efterfrågan för Vice erbjudande. Med förändringen kommer mediebolaget att fusioneras med dess kreativa fullservicebyrå Virtue.

Centraliseringen av Vice ledning innebär också att Kay Höök, managing director för Vice i Sverige, väljer att lämna företaget. Beslutet ska inte att ha någon annan påverkan på Vice närvaro eller övrig personal i Sverige. Kay Höök värvades till Vice Media från R/GA:s 2015.

– I och med omorganisationen så har Kay Höök valt att lämna sin position och involvering i företaget. Jag vill tacka Kay för allt han har gjort för VICE och jag önskar honom all lycka framöver, säger Frederik Andersen, CEO för VICE Scandinavia i ett pressmeddelande.

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev