Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

Vinn valet genom talet

Publicerad: 12 november 2009, 15:48

I år ska du vara skicklig retoriskt för att kunna vinna valet, åtminstone om man ska tro experterna. För att få en skjuts i rätt riktning ger Gudrun Schyman och Paul Ronge nu föreläsningar där du lär dig knepen för att ro hem valet.


Ämnen i artikeln:

Feministiskt InitiativGudrun SchymanPaul Ronge

Schyman och Ronge turnerar

Inför riksdagsvalet är det viktigt att partiernas budskap kommer fram ordentligt. Att nå ut till människor är centralt. Därför håller nu PR-konsulten Paul Ronge tillsammans med den eviga feministen Gudrun Schyman föreläsningar i talets gåva.

– Föreläsningarna riktar sig till gräsrötterna. Alla vardagens demokratiarbetare ska bli väl rustade. Det är inte bara i toppen det ska lysa. Det måste stråla underifrån också, säger Gudrun Schyman till Resume.se.

Frågan föreläsarna ska försöka besvara är huruvida det går att förbereda sig för ett mediedrev och hur journalister hanteras på bästa sätt. Gudrun Schyman beskriver hur hon värnar om demokratin och den medborgerliga dialogen.

– Jag vill erbjuda alla de som ska göra grovjobbet att få goda förutsättningar. Ängsliga valarbetare skrämmer bort väljarna och partierna får svårt att rekrytera nya medlemmar.

Ronge och Schyman kommer under 2010 att turnera landet runt och föreläsa.

Matilda Sundåker

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.