Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

Virtanens nya "övertramp" på Twitter

Publicerad: 14 april 2009, 17:39

Först gjorde hans twittrande Amelia Adamo ledsen. Nu gör hans twittrande Expressens krönikör Mats Olsson urförbannad. Aftonbladets Fredrik Virtanen har klivit över en gräns – igen. (uppdaterad)


Ämnen i artikeln:

TwitterFredrik VirtanenMats Olsson

Mats Olsson – arg och förbannad.

Ännu en osynlig social kod som kollapsar när den blir offentlig på Twitter?
Fredrik Virtanens twitterinlägg "Mats Olsson äter middag med Live Nation. Jag äter dadlar med bacon kring, i fritös. Utsökt", har i alla fall retat gallfeber på den legendariske Expressen-krönikören, uppger källor till Resume.se.

I en krönika i helgen namnger Mats Olsson visserligen inte Fredrik Virtanen, men han gör ett indirekt utpekande med tydlig adress till avsändaren:
”Ibland passeras ju en gräns, ibland blir man bara SÅINIHELVETESFÖRBANNAD! Hade jag stött på en mediaprofil en viss kväll när han spred ut var jag befann mig, så...säg så här:
Han kan twittra, kvittra, tjattra, fnattra och knattra bäst fan han vill för att impa på småbrudarna, men ska ge fan i mig, mitt liv, min familj och mina vänner - och hade jag stött på honom hade jag kört ner hans glasögon i halsen på honom”.

Fredrik Virtanen ställer sig oförstående till Mats Olssons upprörda ton. Han frågar sig själv om inlägget i krönikan verkligen är riktat mot honom, vilket källor till Resumé uppger.
– Antingen skojar han eller så har han blivit tokig. Och känner han någon form av skam för dem som han umgås med borde ha inte ta med dem till PA & Co, säger han.

– Det är dessutom ett väldigt underligt utspel med tanke på att Mats så tydligt tar avstånd från våld i andra sammanhang. Jag skulle istället föredra en duell i gryningen, som två gentlemän emellan.

Peter Willebrand

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.