söndag26 mars

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

”Visar en enorm kapacitet”

Publicerad: 28 maj 2013, 09:02

Jarlahuset i Stockholm

Foto: OTW

Stampen Media Partner kommer att samla runt 150 medarbetare i Jarlahuset i Stockholm. Ambitionen är att kunna erbjuda smartare lösningar för kunderna genom samarbeten mellan de olika varumärkena.

Ämnen i artikeln:

StampenStampen Media Partner

Andreas Rågsjö Thorell

andreas.thorell@resume.se


På Birger Jarlsgatan 61 i Stockholm har Stampen Media Partner börjat samla sina verksamheter. varumärken som OTW Communication, OTW Television, Devote, Mobiento, Familjeliv, Bröllopstorget, Devote, Rodeo och Svenskafans läggs direkt under Stampen Media Partner.

– I Stockholm kommer Stampen Media Group främst att fokusera på nya medier. Vi har gjort ett tjugotal förvärv och skapat en kritisk massa av varumärken. Nu ser vi möjligheten att samla den kompetens som finns under ett och samma tak, säger Martin Alsander, vd för Stampen Media Partner till Resumé.

Innebär det här att ni kommer att göra nedskärningar?
– Inte alls, tvärtom. Vi har haft fokus på att investera i redaktionell marknadsföring och digitala plattformar mot en kvinnlig målgrupp. När vi samlar bolagen kommer vi kunna erbjuda våra kunder större konceptuella lösningar. Vi har allt som krävs för att leverera strategier till kunderna.

Hur kommer samarbetet att utvecklas?
– De lokala varumärkena kommer att fortsätta operera som egna varumärken. Sedan får vi se case för case hur vi kan genomföra samarbeten. Det är det vi tittar på just nu inom de olika bolagen. Det finns en stor potential till samarbeten. Vi vill kunna erbjuda smartare lösningar för kunderna.

När kommer nästa produktlansering från era samarbeten?
– Vi har som sagt så smått börjat samarbeta mellan bolagen. Ett resultat är den app som Mobiento och OTW utvecklade för TV4 i samband med Hockey-VM. Det är ett klockrent exempel på en produkt som tagits fram i samarbete mellan bolagen. Samtidigt drivs produktutveckling i dialog med kunderna. Vi kan inte plocka fram en färdig lösning utan att vara lyhörda.

Vad innebär det för Stampen att ha ett mediehus, prestigemässigt?
– Det är inte så många som kan samla stark innehållsproduktion, strategi och egna mediekanaler. Lägger man ihop det med Stampens dagstidningar så visar det en enorm kapacitet.

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev