Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

Vizeum värvar vd

Publicerad: 14 mars 2011, 09:52

Magnus Ohlsson blir ny vd på Vizeum Sverige från 2 maj.
Han kommer senast från ett interimuppdrag inom RNB-koncernen.
– Magnus har en kombination av egenskaper och erfarenheter som passar Vizeum perfekt, säger Göran af Klercker, koncernchef för Aegis Media.


Ämnen i artikeln:

VizeumUlrika Molin

Som resume.se tidigare rapporterat valde Ulrika Molin att lämna Aegis-ägda Vizeum i november. Nu är det klart att hon ersätts av Magnus Ohlsson.

Han har tidigare haft tjänster som marknadschef på EM, nordisk marknadschef på Stadium och kommer senast från ett interimuppdrag inom RNB-koncernen. 2008-2010 var han VD på EM där han bl a införde ett nytt franchise koncept innan bolaget såldes till nya ägare. Magnus har drivit egen konsultverksamhet och innehar ett flertal styrelsepositioner inom detaljhandeln.

– Magnus Ohlsson har en kombination av egenskaper och erfarenheter som passar Vizeum perfekt. Vi har i Magnus hittat en ledare, konsult och person som kan utveckla ett spännande erbjudande för Vizeums kunder och personal i en tid som är den kanske mest dynamiska vi någonsin sett säger Göran af Klercker koncernchef för Aegis Media.

Vizeum Sverige AB har 40 anställda, kontor i Stockholm och Göteborg och omsatte 1 miljard 2010. Magnus Ohlsson kommer att vara placerad i Stockholm.

Christian Ström

Ämnen i artikeln:

VizeumUlrika Molin

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.