Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

VLT-reporter hotad efter fotbollsmatch

Publicerad: 9 juni 2014, 07:20

När VLT:s reporter filmade tumultet efter matchen Syrianska och Akropolis reagerade supportrarna. Journalistens mobil stals och hen blev också hotad, skriver VLT.


Ämnen i artikeln:

VLT

Efter matchen Syrianska och Akropolis blev det bråk i spelargången, vilket VLT:s reporter filmade med sin mobilkamera. Det fick några av Syrianskas supportrar att reagera och kräva att reportern slutade med det och uppmanade hen att "inte skita ner vår klubb".

När reportern lade ner mobiltelefonen i sin ficka slets den omedelbart upp av en av supportrarna och den kastades upp på läktaren. En Syrianskaspelare tillkallade då sportsligt ansvarige Isak Turan som gick upp på läktaren för att försöka få tillbaka telefonen men supportrarna ville inte lämna tillbaka telefonen om inte filmen först raderades.

– Det blev väldigt stökigt. Jag pratade med de inblandade och de försvarade sig med att de inte visste att det var en reporter. Då svarade jag att det inte ska spela någon roll, de har inte på planen att göra och får givetvis inte ta telefonen. Men de vägrade att ge den till mig om reportern inte raderade filmen, säger Isak Turan till VLT.

Klubben ska nu se över sin säkerhet.

Linus Fremin

Ämnen i artikeln:

VLT

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.