Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

VLT:s vd försvinner

Publicerad: 22 augusti 2008, 13:53

Vestmanlands Läns Tidnings AB upphör som bolag. Då tvingas vd:n Sören Axelsson tacka för sig. – Promedia rensar i bolagsfloran och då försvinner vd-tjänsten på VLT, säger Sören Axelsson.


Sören Axelsson.

Sören Axelsson har varit vd för Vestmanlands Läns Tidnings AB i sju år, men när nu Promedia –  moderbolag för de rörelsedrivande företagen inom de tidigare NA- och VLT-koncernerna och en del av Stampen-gruppen – gör en stor omorganisation kommer inte den typen av befattning att finnas kvar.

– Det känns lite tråkigt. Jag har trivts väldigt bra och bolaget mår väldigt bra. Vi har haft diskussioner men inte hittat någon lösning. Det här är en naturlig följd av strukturaffären, säger Sören Axelsson.

Hans fallskärm löses nu ut, men hur stor den är vill han inte säga. Och det är inte klart vad han ska göra framöver.

Förutom Vestmanlands Läns Tidnings AB upphör även VLT Mediasäljare AB.

– Jag är tacksam för det arbete som Sören Axelsson har bedrivit på VLT och i förändringsarbetet med att skapa vårt nya Promedia. Sören lämnar över ett VLT som visar den bästa lönsamheten någonsin, säger Nils Engström styrelseordförande i Vestmanlands Läns Tidnings AB, i en kommentar.

Promedia bildades 2007 när Nerikes Allehanda AB och VLT AB slogs ihop.

Magnus Helander

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.