måndag6 februari

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

Wasp tar över Expressen-avtal från TT

Publicerad: 29 oktober 2013, 08:09

Kvällstidningen Expressen och Wasp Communication träffar ett flerårigt avtal. Wasp får uppdraget att producera tv-tablåer och tv-tips till alla dagliga tv-sidor samt till magasinen TV-Expressen och TV14. TT har haft uppdraget fram tills nu.

Ämnen i artikeln:

Anna-Clara WelanderJonas NilssonExpressen

KB

Karl-Johan Byttner


Avtalet omfattar produktion och leverans av 180- tablå- och tipssidor per vecka.

TT har tidigare haft uppdraget.
–  Vi är förstås jätteglada över att få förtroendet att producera och  utveckla det här materialet, säger Jonas Nilsson, vd för Wasp  Communication.

Expressen ger ut TV-Expressen en gång per vecka samt TV14 varannan vecka.

Expressen erbjuder också dagliga tablå- och tipssidor i huvudtidningen samt i Sport-Expressen.

–  TV-bevakningen är oerhört viktig för våra läsare av både huvudtidningen  och magasinen. Eftersom tittarmönstret nu snabbt förändras blir det  ännu viktigare att vi kontinuerligt utvecklar våra tv-produkter, där  tror vi att Wasp kan göra ett betydelsefullt jobb, säger Anna-Clara  Welander, chef för Expressen Magasin i en kommentar.

Wasp  Communication bedriver en verksamhet som går ut på att hjälpa företag  och mediebolag med redaktionell kommunikation inom print, digital och  rörlig media.

Valet av Wasp, i stället för TT, kanske inte är helt oväntat med tanke på att bolaget är ett dotterbolag till Expressen.

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev