Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

"Webbyråer lämnar kunderna i sticket"

Publicerad: 3 november 2008, 08:56

Kundtidningsförlaget Appelberg startar Internetredaktörerna.se. Det nya bolaget ska förse företag med trafikdrivande redaktionellt innehåll. – Ska man få trafik måste man ha ett innehåll som tilltalar besökarna, säger Jonas Sandberg, chef för Internetredaktörerna.


Jonas Sandberg. Foto: Appelberg.com.

Internetredaktörerna, med tio anställda, lanseras officiellt i dag. Bolaget tar Appelbergs digitala uppdrag och största kunden är Microsoft, som håller sex personer sysselsatta.

Internetredaktörerna specialiserar sig på trafikdrivande redaktionellt innehåll och sökmotorsoptimering.
– Man kan inte bara bygga sajter och sedan säga: "nu är det klart". It-konsulter  och webbyråer lämnar kunderna i sticket. Vi kan se till att webbkommunikationen  fungerar hela vägen Man måste hela tiden jobba för att hålla sajten attraktiv, säger Jonas Sandberg.

– Företag har ofta bristande innehåll på sina webbplatser, innehållet är inte anpassat för internet. Ska man ha trafik måste man ha ett innehåll som tilltalar besökarna, säger Jonas Sandberg, som menar att det finns ett stort behov denna typ av trafikdrivande åtgärder.

– Ingen av våra konkutrrenter har något liknande. Vi tror stenhårt på det här och har givetvis ambitionen att växa, säger Sandberg.

Magnus Helander

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.