Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

Westanders reklamvärvning

Publicerad: 19 mars 2013, 16:42

Caroline Edgren.

Foto: Pressblid.

Pr-byrån Westander rekryterar Caroline Edgren, senast på reklambyrån IK Stockholm. Hon har stor erfarenhet av kommunikationsbranschen, då främst från sin roll som copywriter.


Ämnen i artikeln:

Westander

Att mediegrensbytet skedde just nu berodde på ett personligt behov att utveckla kreativa perspektiv, enligt Caroline Edgren. Klivet från reklam till pr hoppas hon kommer att möjliggöra kreativa samarbeten mellan de två grenarna.
– Det handlar om två olika infallsvinklar på kommunikation. Traditionellt sätt står pr för det seriösa, medan reklam är mer kreativitetsbaserad. Jag hoppas på ett bra utbyte av idéer mellan grenarna. Jag har haft bra utbyte av sådana samarbeten tidigare, som bland annat lett till ökad räckvidd, säger hon till Resumé.

Patrik Westander, vd på Westander, ser positivt på Caroline Edgrens bakgrund inom reklam.
– Caroline Edgren har gedigen konsulterfarenhet och tillför kompetens från reklambranschen som våra uppdragsgivare kan få stor nytta av. Vi vill ha en bredd i kunskap, erfarenhet och kompetens för att kunna göra ett bättre jobb i våra uppdrag, förklarar han.

Linda Myrin

Ämnen i artikeln:

Westander

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.