Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

Wikegård och Expekt går skilda vägar

Publicerad: 10 oktober 2011, 12:44

Hockeyexperten Niklas Wikegård bryter sitt samarbete med spelbolaget Expekt, rapporterar Expressen. TV4 och Expekt ska ha haft en dragkamp om Wikegård.


Ämnen i artikeln:

Niklas WikegårdTV4

Niklas Wikegård.

Spelbolaget Expekt och TV4 förde i somras en dragkamp om hockeyexperten Niklas Wikegård. TV4 ska ha ställt upp kravet att Wikegård avslutar sitt uppdrag för Expekt, enligt Expressen. Nu rapporterar Expekt själva att man avslutar samarbetet med Niklas Wikegård.

– Vi önskar Niklas Wikegård all lycka i framtiden och tackar för hans insatser under de sex åren med oss. Vem vet, han kanske kommer tillbaka till oss i framtiden, säger Expekts presschef Dan Vikman i ett pressmeddelande som Expressen tagit del av.

Enligt Expressen förväntas det att Wikegård fokuserar på sitt uppdrag för TV4.

– Det är dags för nya utmaningar med TV4 och det känns riktigt roligt även om det är vemodigt att lämna Expekt, men bolaget går framåt och fortsätter växa vilket känns bra, säger Wikegård i pressmeddelandet

Emanuel Videla

Ämnen i artikeln:

Niklas WikegårdTV4

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.