Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

Wikingsson säljer framgångsvillan

Publicerad: 26 januari 2015, 10:32

Nu kan Fredrik Wikingssons villa bli din.

Foto: Bild på villan: Hemnet.

UPPDATERAD För 10,9 miljoner kronor blir den din: Framgångsvillan. Nu säljer Fredrik Wikingsson sin villa i Bromma – huset som köptes av Henrik Schyffert för några år sedan. – Vi har köpt något annat – det är dyrt att ha dubbla boenden – jag är inte riktigt där än, säger Fredrik Wikingsson.


Ämnen i artikeln:

Fredrik WikingssonHenrik Schyffert

Det var 2011 som Fredrik Wikingsson köpte villan från Henrik Schyffert för 10,7 miljoner kronor enligt lagfarten. Nu ligger huset ute till försäljning på Hemnet. Men Fredrik Wikingsson själv är förtegen om försäljningen.

– Det kan jag inte prata om än. Vi har köpt något annat – det är dyrt att ha dubbla boenden – jag är inte riktigt där än, säger Fredrik Wikingsson.

Vart ska ni flytta?
– Dit vinden tar oss.

Hur länge har ni bott där?
– Vi har bott i Bromma i åtta år.

Du köpte ju villan från Henrik Schyffert ...
– Jaså, gjorde jag? Äsch, jag känner mig löjlig som pratar om detta – jag hade också varit intresserad om jag inte hade varit jag, men nu handlar det om mig och då känner jag mig som Svensk Damtidning plötsligt. Inget ont om dem men.

Men det är ju jag som får känna mig löjlig i så fall – det är jag som ställer frågorna.
– Nej, men det är bra så.

Du vill inte svara på fler frågor?
– Nej, det räcker så.

Även om Fredrik Wikingsson är hemlighetsfull kring vart flytten bär av, har hans fru Johanna Swanberg pratat om det nya boendet i podcasten "Blankens Swanberg". Enligt henne har familjen köpt en lägenhet i Vasastan i Stockholm - precis som Henrik Schyffert när han flyttade från framgångsvillan 2011.

Yasmine Winberg

Redaktör Resumé Insikt

yasmine.winberg@resume.se

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.