Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

Youtube-stjärna bevakar Almedalen

Publicerad: 27 juni 2014, 09:57

Big Steve intar Almedalen.

Nu får journalisterna i Almedalen konkurrens – av Big Steve. Youtube-stjärnan kommer till Visby för att bevaka politikerveckan. – Jag vill att skolfrågan når även de som inte annars skulle intressera sig för Almedalen, säger han.


Ämnen i artikeln:

Almedalen 2014

Big Steve, eller Steve Babb som han egentligen heter, var tidigare modell och chef för ett gym i London. För ett par år sedan flyttade han till Skellefteå. I samband med det började han dokumentera sina upplevelser som engelsman i Sverige på Youtube. Idag har han över 80 000 prenumeranter på Youtube, 14 000 följare på Facebook och över 7000 på Instagram.

Nu tar han sig an fenomenet Almedalen och tänker bevaka händelserna på plats. Han kommer att intervjua allt från politiker till kändisar för att ta reda på varför den svenska skolan väcker så starka känslor och vad som är fel med den.  Allt material läggs löpande upp på hans kanaler.

– I och för sig vet jag inget om Almedalen, men det är ju mitt jobb att ta reda på, säger Big Steve i en kommentar.

Magnus Helander

Ämnen i artikeln:

Almedalen 2014

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.