Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Måndag30.03.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Media

Youtube-stjärna går till Veckorevyn

Publicerad: 1 November 2013, 07:45

Clara Henry.

Foto: Pressbild.

19-åriga Clara Henry har blivit ett Youtube-fenomen och fått en egen talkshow på Kanal 5 Play ”Med Clara Henry”. Hon har också en stor Youtube-kanal samt driver bloggen Devote.se. Clara Henry flyttar nu bloggen till Veckorevyn.com och blir en av sajtens åtta profiler.


Ämnen i artikeln:

Clara HenryVeckorevyn

– Hon är en otroligt rolig och vass bloggare (och Vloggare) och vi vet  att hon är väldigt populär i VeckoRevyns målgrupp (kvinnor 18 – 25 år).  Hon vågar prata om saker som många andra bloggare inte vågar dela med  sig av och gör det alltid med skarp tunga och en stor portion humor,  säger Linnea Isaksson, webbredaktör på VeckoRevyn i en kommentar.

Clara Henry vann priset som årets videobloggare, Vlogger, på Blog Awards 2013.

Hon  har 143 467 prenumeranter på sin Youtube-kanal, 67 000 följare på  Instagra, 24 000 följare på Twitter och 12 000 fans på Facebook.

Linnea  Isaksson ser Clara Henry som ett perfekt komplement till  Veckorevyn.com:s övriga bloggare inom mode, skönhet och livsstil.

– Clara Henry är en riktig drömrekrytering, säger hon i en kommentar.

Veckorevyn.com har 160 000 unika besökare per vecka.
–  Min plan var aldrig att bli så här stor, men det är skitkul! Jag tror  att jag utmärker mig på något sätt. Jag pratar till exempel väldigt  öppet om mina åsikter om mens och jag bojkottar dagens outfit, säger  Clara Henry i en kommentar.

Hon ska dela med sig av som pågår i  hennes liv med listor, vloggar och roliga dagboksrapporter. Clara Henry  säger att det ”absolut” inte blir något mode på hennes blogg.

– Mitt främsta mål är att det ska vara  roligt att läsa min blogg, helst att folk ska skratta så högt och  våldsamt att de trillar av stolen, en ROFL IRL (Rolling on Floor  Laughing IN Real Life), säger Clara Henry i en kommentar.

Karl-Johan Byttner

Ämnen i artikeln:

Clara HenryVeckorevyn

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.