Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

Zara Larsson startar podd med sin syster

Publicerad: 8 mars 2018, 07:38

Zara Larssons lanserar ny podcast – systrarna Larsson. Podcasten kommer ut varje torsdag och görs, som titeln avslöjar, med Zaras yngre syster Hanna Larsson.


– Det ska bli fantastiskt att podda med min syster. Vi är otroligt nära varandra och pratar hela tiden om allt möjligt, så jag känner att den här podden kommer bli så härlig, säger Zara Larsson, i en kommentar.

Podcasten kommer att täcka som hör livet till. Från vardag till filosofiska funderingar och existentiella frågor om rymden och människan. Systrarna Larsson kommer, som Zara Larssons tidigare poddar, produceras av Perfect Day Media.

– Det är så roligt att se hur Zara är en så stor förebild för unga tjejer och att vi har hittat ett format som de är väldigt trogna, vecka efter vecka. Vi är så stolta över att få ha deras podd hos oss och det känns så roligt att utveckla formatet tillsammans, säger Therese Nilsson, försäljningschef på Perfect Day Media i en kommentar.

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.