Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

"Zlatan var utklädd till kirurg"

Publicerad: 16 november 2010, 10:10

Helena Seger, sambo till Zlatan Ibrahimovic, avslöjar hur paret lurade media i samband med sonen Maximilians födelse.
– Zlatan var utklädd till kirurg och åkte i en tvättsäck mellan avdelningarna, säger Helena Seger i nya numret av tidningen Elle.


Ämnen i artikeln:

Zlatan Ibrahimović

Elle har en stor intervju med Helena Seger i decembernumret som kommer ut i butik i morgon.

I decembernumret av tidningen Elle, bryter Helena Seger tystnaden och låter sig intervjuas för första gången.

Helena Seger, som jobbat som marknadschef på Fly Me och ansvarat för premium brands på Swedish match och Malaco Leaf, berättar om sin karriär och livet ihop med Zlatan – och även hur de på ett smart sätt lyckades lura mediauppbådet i samband med sonen Maximilians födelse i Sverige. De bevakades av Säpo och blåste de svenska och italienska journalisterna på BB.

Zlatan var utklädd till kirurg och åkte i en tvättsäck mellan avdelningarna. Det var inte bara för vår skull utan också för att alla andra blivande mammor och pappor skulle få lugn och ro, säger Helena Seger till Elle.

Helena Seger berättar vidare att hon och Zlatan håller journalisterna borta från sitt privatliv.

– Vi figurerar inte i medierna. Jag har aldrig velat synas på Zlatans bekostnad. Jag får enormt mycket förfrågningar. Allt från att sitta i bikini i italienska tv-shower till svenska produktioner. I Italien står paparazzi och väntar på att fruarna ska komma ut på vip-läktarna. De älskar flärden. I Spanien blev det en jättenyhet när jag gjorde entré första gången. Jag var på vartenda omslag. Men där kunde jag gå in precis när matchen skulle börja. Och då får ingen fotografera, säger Helena Seger till Elle.

Magnus Helander

Ämnen i artikeln:

Zlatan Ibrahimović

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.