Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

Zlatans app lanseras i Frankrike

Publicerad: 2 maj 2014, 05:04

Zlatans egen kanal till fansen – Zlatan Unlugged – lanseras nu i superstjärnans andra hemland Frankrike, via appen Mikz.

Ämnen i artikeln:

Zlatan UnpluggedZlatan IbrahimovićMikz

MH

Magnus Helander


I oktober i fjol släpptes "Zlatan Unplugged" i Sverige, via superentreprenören Dan Olofssons app Mikz.

Nu lanseras Zlatans kanal även utanför Sveriges gränser –  i Frankrike där Zlatan är superstar i Paris Saint Germain, PSG.

Lanseringen i Frankrike är den första i "en rad introduktioner på flertalet marknader världen över", enligt ett pressmeddelande .

I Sverige har antalet besökare av Mikz börjat mätas på SIS-index. Där har Mikz blygsamma siffror – bara runt 6 000 unika i veckan.

För Resumé förklarar Mikz vd Istvan Beres de dåliga trafiksiffrorna.

– Vi har precis börjat skicka statistik till SIS om du refererar till deras siffror. Detta gjordes i samband med att vi har släppt en ny version av Mikz. Tyvärr någonstans har tekniken fallerat och siffrorna är inte korrekta. Vi fångade inte upp besökare som kommer från våra egna push eller direkt in på en kampanj och inte passerar kanalvyn, säger han och fortsätter:

– Tyvärr ligger det ute just nu tre olika versioner av Mikz, då alla har inte hunnit uppdatera sin version och i samband med lanseringen i Frankrike släpptes en ny version i förgår. Siffrorna som syns på SIS kommer bara från version 3.0. Detta upptäcktes den 29:e och vi har tyvärr inte hunnit tagga om det korrekt. Våra egna mätningar indikerar på mycket högre siffror.

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev