Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Medieval

Alex & Sigge kampanjar med Henrik Lundqvist

Publicerad: 2 oktober 2015, 09:01

Alex & Sigge gör podd med Henrik Lundqvist.

Foto: Press

Henrik Lundqvist kommer som en del i den nya kampanjen för Head & Shoulders att teama upp med poddstjärnorna Alex & Sigge. Trion lanserar en poddserie som präglas av historier från New York.


Ämnen i artikeln:

Alex & SiggeHenrik Lundqvist

För första gången tar Alex Schulman och Sigge Eklund in en tredje person i podden. Detta till förmån för hårschampot Head & Shoulders. Tillsammans med New York Rangers hockeymålvakt Henrik Lundqvist ska de spela in poddserien ”Med Henrik Lundqvist i omklädningsrummet” i tre delar.

Podden ska ta lyssnarna bakom kulisserna i Lundqvists hemstad New York.

– Som lovande fotbollsspelare i de lägre divisionerna är det en vemodig känsla vara tillbaka i omklädningsrummet – jag blev inte professionell sportutövare, men tack vare Henke får jag nu en känsla av hur det skulle kunna blivit, säger Alex Shulman i en kommentar.

Det är inte första gången Alex Shulman samarbetar med Henrik Lundqvist. De båda spelade in reklamfilmer för Head & Shoulders tillsammans under 2012-2013.

Första avsnittet av poddserien har premiär idag, fredag.

Poddserien är en del av Head & Shoulders senaste kampanj, framtagen av Jung Relations. Podden produceras av Perfect Day Media. Mediacom är mediebyrå.

Julia Lundin

Redaktör Resumé Insikt

julia.lundin@resume.se

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.