Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Medieval

Allsvenskt spelstopp – då skapar Hammarby digital bar tillsammans med sponsorn

Publicerad: 4 maj 2020, 13:29

När all fotboll och alla aktiveringar kring Allsvenskan har skjutits upp har Hammarby Fotboll arbetat om barkonceptet och lanserar Studio Bajen Bar tillsammans med partnern Gränges. I kväll sänder klubben fjolårets hemmaderby mot AIK.


Ämnen i artikeln:

HammarbySponsring

Liksom sportvärlden i övrigt riktar Stockholmslaget Hammarby blickarna bakåt när ordinarie matcher är inställda.  I kväll klockan. 19.00 sänder man fjolårets hemmamatch mot AIK, med nytt studiosnack i omklädningsrummet på Tele2 och med spelare som kommentatorer. 

– I väntan på att säsongen ska dra igång kör vi repris på förra årets hemmamöte med AIK. Vi kommer ha ett uppsnack i studion från Tele2 och nya, men välbekanta, kommentatorer kommer blåsa  liv i en av förra årets höjdpunkter igen, säger Love Gustafsson, kommunikationsansvarig på Hammarby Fotboll i en kommentar.

Precis som många andra klubbar befinner sig Hammarby Fotbolli en tuff ekonomisk situation på grund av coronapandemin. Studio Bajen Bar är ett sätt att kunna aktivera sig tillsammans med olika sponsorer. I detta fall handlar det om ölmärket Gränges som är klubbens dryckespartner.

Förutom Studio Bajen Bar och kampanjen ”Just idag är har Bajens spelare, ledare och personal på sportkontoret bjudit på olika hemma-träningstips på Instagram under Samhällsmatchens paraply.

– Vi befinner oss onekligen i ett utmanade läge och det gäller att ställa om snarare än att ställa in – och att vara så relevant som möjligt för våra supportrar och partners. Förutom Studio Bajen Bar och Just idag är jag stark  har våra spelare, ledare och personal på sportkontoret bjudit på olika hemma-träningstips på Instagram under Samhällsmatchens paraply, säger Love Gustafsson i en kommentar.

 

Redaktionen

Reporter

red@resume.se

Ämnen i artikeln:

HammarbySponsring

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.