Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Medieval

Annah Björk och Lasse Anrell startar ny podcast

Publicerad: 21 april 2017, 12:28

Lasse Anrell och Annah Björk

Kulturjournalisten Annah Björk och Lasse Anrell lanserar "Haverikommissionen – en podd om pop".


Ämnen i artikeln:

AcastLasse AnrellPodcast

Lasse Anrell var under många år nöjesjournalist på Aftonbladet innan han övergick till att bli sportskribent för tidningen. Under 1990-talet blev han känd för svenska folket som den lite elake jurymedlemmen i TV4:s "Sikta mot stjärnorna".

Den nya podcasten "Haverikomissionen-en pod om podd" kommer efter att Lasse Anrell slutligen tackat ja till ett erbjudande från Acast. Han har tidigare alltid tackat nej till poddar eftersom han bara blivit tillfrågad om sport. Han driver podden i par med Annah Björk kulturjournalist, känd från Expressen, Elle och Bon.

– Annah och jag träffades första gången i SVT morgons nöjespanel och fann varandra. Vi tyckte olika om allt. Hon är ung och jag gammal. Jag var 80-talets Annah Björk, sa jag en gång i sändningen och det nappade dom på. Vi börjar redan nästa vecka. Ett avsnitt i veckan. Här ska fanimej sågas!, säger Lasse Anrell till Resumé.

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Ämnen i artikeln:

AcastLasse AnrellPodcast

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.