Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

tisdag18.05.2021

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Medieval

Annonsören färglade ALLA prickar i ett magasin

Publicerad: 16 oktober 2017, 11:49

Irländska telekomföretaget eir bjöd på ambitiös och innovation printannonsering i förra veckan... genom hela Daily Mail Magazine hade de svarta prickarna fått rosa och ljusblå färg.


Ämnen i artikeln:

Daily MailPrintMedievalInnovation

Printannonsering behöver knappast stanna vid en helsida eller ett uppslag. Det finns andra dimensioner än de klassiska formaten, färg exempelvis...

I oktobernumnret av Daily Mail Magazine hade det irländska operatören eir satt färg på magasinet. Sida upp och sida ner har alla punkter, komman, kolon, semikolon och prickar över bokstäver fått blåa och rosa färger. Det skriver Adweek.

Den detaljerade magasinkampanken förklarades också med en helsidesannons i magasinet där budskapet är att eir kan hjälpa dig ta bort "svarta fläckar" i hemmet där mobiltäckningen är svag.

"På eir gillar vi inte svarta fläckar. Det är därför vi har gjort slut på dem i det här magasinet. Och vi får bort dem i ditt hem och på ditt kontor också genom Wifi-samtal, automatiskt kopplade till till WiFi-nätverk. Så att du kan genomföra samtal även med svag täkning".

Bakom medievalsinnovationen ligger byrån Rotcho.

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.