Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Medieval

Apotek Hjärtat skapar skyltfönster med ljusterapi

Publicerad: 22 februari 2018, 09:21

Kommunikationsbyrån Wenderfalck har med hjälp av Another State lanserat ett särskilt ljusterapiskyltfönster för Apotek Hjärta. På Mäster Samuelsgatan i Stockholm kan förbipasserande ladda energibatterierna bara genom att titta in i skyltfönstret.


Ämnen i artikeln:

Apotek HjärtatWenderfalck

Februari är månaden då d-vitaminnivåer ofta når bottennoteringar och Sverige blir ett trött land.  En orsak kan vara brist på solljus. Därför har Wenderfalck med hjälp av Another State för Apotek Hjärtat lanserat ljusterapiskyltfönster. Innovationen är installerad utanför Apotek Hjärtat på Mäster Samuelsgatan i Stockholm.

Med hjälp av specialanpassade lysrör där färg, temperatur och ljusstyrka efterliknar naturligt dagsljus har Apotek Hjärtat skapat ett skyltfönster som utstrålar ljusterapi. Ljusterapi används redan av många människor som en metod för att minska trötthet.

– På våra apotek hjälper vi dagligen människor som känner sig trötta och orkeslösa. Under slutet av vintern upplever vi att extra många vill ha hjälp att fylla på energinivåerna där kosttillskott som till exempel D-vitamin kan vara till hjälp, säger Annika Svedberg, chefsapotekare på Apotek Hjärtat i en kommentar.

Ljusterapiskyltfönstret finns tillgängligt från den 15 februari och fram till den 22 februari.

Arbetsgrupp:
Wenderfalck
Projektledare: Mia Hansson
PR-rådgivare: Emma Nilsson
PR-konsulter: Katharina Sand & Nathalie Folkeryd
Creative Director: Petter Rudwall
Kreatörer: Adam Radi, Greta Rönneskog, Daniela Westmark, Joel Klasén.

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Ämnen i artikeln:

Apotek HjärtatWenderfalck

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.