tisdag6 juni

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Medieval

Arla satsar på sociala medier-kampanj

Publicerad: 19 september 2014, 08:52

Arla lanserar två nya produkter genom en kampanj på sociala medier. Bakom kampanjen står sociala medier-byrån Patchwork.

Ämnen i artikeln:

ArlaPatchwork

SS

Susanna Sköld


I kampanjen lanseras sajten morgonhumör.se där besökarna kan uppge sitt humör och få en produktcheck på Keso Youghurt. Med kampanjen för nya Keso Yoghurt vill Arla nå personer med en aktiv livsstil som är intresserade av kost och träning.

– Det ska bli jättespännande att se vad konsumenterna tycker om de nya produkterna. Det fina med att lansera nya produkter via sociala medier är att man får direkt feedback. Det är något vi uppskattar och som gör att vi kan utveckla våra produkter utifrån deras önskemål, säger Karin Granlund, varumärkesansvarig för Keso på Arla, i ett pressmeddelande.

Den digitala kampanjen kommer gå i kanaler som Facebook, Instagram, Snapchat, Twitter och YO.

– Vi är stolta över att samarbetet med Arla fördjupas. Vår förra kampanj, #kesogo, var mycket framgångsrik och Arla Keso fortsätter härmed positioneringen bland människor som vill leva ett hälsosammare liv. Denna kampanj går i betydligt fler kanaler och vi märker tydligt hur en flerkanalsstrategi innebär mervärde för våra kunder, säger Emma Blom, vd på Patchwork Sweden, i ett pressmeddelande.

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev