Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Medieval

Audi byter ut loggan för att sponsra fansen

Publicerad: 6 februari 2017, 14:04

Audi har sponsrat det svenska alpina landslaget i 20 år. Under VM i St. Moritz aktiverar de sitt sponsorskap genom att låta alla tv-tittare tävla om en landslagsåkares bil, fartdräkt, nummerlapp och annan utrustning.


Ämnen i artikeln:

SponsringAudi

När de svenska landslagsåkarna kastar sig nerför backarna får tittarna spärra upp ögonen lite extra. Under VM kommer en svensk åkare köra med en tävlingsdräkt där Audis logga på armen bytts ut mot ett registreringsnummer. De tv-tittare som snabbast lyckas se numret och dela det på sociala medier får chansen att vinna en av landslagets Audi-bilar över nästa vinter, åkarens signerade fartdräkt, goggles, handskar och en nummerlapp. Bakom aktiveringen står Audis svenska huvudbyrå Åkestam Holst.

– Våra bilar har hjälpt landslagsåkarna att ta sig mellan träningar och tävlingar i 20 år. Vi är väldigt stolta sponsorer och nu känns det kul att ge något tillbaka till de fans som följer och stöttar åkarna, säger Tom Hedström, marknadschef på Audi Sverige i ett pressmeddelande och fortsätter:

– Våra bilar klarar de allra tuffaste vinterförhållandena, vilket vi tidigare har lyft fram i flertalet kampanjer, bland annat genom att låta Audi-förare bli en del av den frivilliga sammanslutningen Svenska Snöräddare. Det här är första gången som vi aktiverar vårt sponsorskap i direktsändning genom att låta hundratusentals tv-tittare få en chans att själva bli sponsrade med en Audi.

Alpina VM i St. Moritz pågår 6-19 februari och sänds i TV4, TV12 samt i Eurosports kanaler. 15 svenska landslagsåkare tävlar om medaljerna och en av dem kör med en speciell fartdräkt där Audi-loggan bytts ut.

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Ämnen i artikeln:

SponsringAudi

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.