torsdag30 mars

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Medieval

Betsson tecknar nytt avtal med SHL

Publicerad: 10 september 2019, 08:37

Fredrik Axling, Sponsorships & Partnerships Manager på Betsson och Michael Marchal, VD för SHL.

Betsson blev huvudsponsor till SHL (Svenska Hockeyligan) i förra året. Nu väljer spelbolaget att teckna ett nytt treårigt avtal med ligan.

Ämnen i artikeln:

SHL

Andreas Rågsjö Thorell

andreas.thorell@resume.se


Det nya avtalet med SHL är ett led i Betssons fortsatta satsning på svensk idrott och Sveriges bästa hockey och medför att de  blir SHL:s exklusiva partner inom odds.  Jämfört med tidigare avtal har Betsson och SHL här utvecklat samarbetet och fördjupat engagemanget från båda parter. Förutom exponering av Betssonvarumärket och det ekonomiska stödet till de 14 klubbarna ingår ett gemensamt mål att stärka upplevelsen av hockey, både på och utanför arenan.

– För oss kändes det givet att samarbeta med Betsson igen. De är en partner med en enormt stor hängivenhet för SHL vilket visade sig förra året t ex genom att vi fick till otroligt uppskattade webbserier som "Fimpens Resa, SHL-biblar och för att inte nämna #Målcirkeln som gav pengar till föreningar även utanför hockeyn. Så vi ser fram emot fler bra gemensamma initiativ som kan glädja vår publik och öka intresset för SHL för ny publik, säger Michael Marchal vd för SHL i ett pressmeddelande.

– Vi är så otroligt stolta över att kunna stötta SHL och klubbarna, och nu förstärka det goda samarbetet vi haft genom åren. Vi kommer fortsätta vara den mest engagerande och säkerligen den mest hockey-nördiga partnern fortsättningsvis. Det betyder kort och gott att både ha bäst utbud på SHL, men också förstärka bevakningen av ligan med spännande och unikt innehåll, säger Jesper Svensson vd Betsson Group i en kommentar.

SHL startar den 14 september.

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev