Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Medieval

Calvin Klein släpper kampanj med Moonlight-stjärnorna – dagen efter Oscar

Publicerad: 28 februari 2017, 07:58

Trevente Rhodes, en av skådespelarna från Moonlight som medverkar i Calvin Klein kampanj

Mahershala Ali, Alex Hibbert, Ashton Sanders och Trevante Rhodes medverkar alla i den Oscar-vinnande filmen "Moonlight". Dagen efter är de kalsongmodeller i Calvin Kleins vårkampanj.


Ämnen i artikeln:

Calvin KleinReklamkampanj

Bilderna är tagna av fotografen Willy Vanderperre och kampanjen kan ses som en del i varumärkets förändringsarbete sedan Raf Simons tog över som modehusets creative director.

"Even after the performance is over, I realize that you still have to service it." säger Mahershala Ali som vann en Oscar för bästa biroll för sin roll i Moonlight i ett uttalande som postades på Calvin Kleins sajt.

I Facebook-inlägget förklarar varumärket att kampanjen är en hyllning till "hur radikal det är att avslöja sig för någon annan så öppet, så tydligt att det att det träffar en. När så mycket annat i världen hotar oss kroppsligt och psykologisk. Skrämmer det oss till insidan av oss själva för at söka skydd. Att vissa sig utan skydd kan vara hjältemodigt".

Inlägget fortsätter: "För dessa fyra fenomenala skådespelare —Mahershala, precis som genombrotten Alex Hibbert, Ashton Sanders och Trevante Rhodes — vars modiga insatser gjorde Moonlight till årets bästa film, var det bara början att hitta rösten på vita duken. Med uppmärksamheten och mljligheterna som nu väntar dem, kan nu Mahershala, Alex, Ashton och Trevante stolt presentera sig för världen. Det är deras tur att stiga ut i ljuset."

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Ämnen i artikeln:

Calvin KleinReklamkampanj

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.