Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Medieval

Carlsberg öppnar öl-spa för pappor

Publicerad: 11 november 2016, 08:53

På Carlsberg Beer Spa görs behandlingarna med ölingredienser. Ölspat görs i samarbete Luxury Spa i Gamla Stan i Stockholm. Meningen är att Sveriges pappor ska njuta av de lugnande och antiinflammatoriska egenskaperna i öl inför fars dag,


Ämnen i artikeln:

Carlsberg

Om Sveriges pappor själva får välja är det middag, choklad och en ny skjorta som står högst upp på önskelistan till Fars dag – men inte långt därefter kommer ett spabesök.

Inför årets Farsdagsfirande öppnar Carlsberg Beer Spa, som erbjuder en spabehandling baserad på humle – en av de fyra ingredienserna i en Carlsberg-öl. Humlen verkar lugnande och antiinflammatoriskt och har en rogivande effekt. Den innovativa aktiviteten är framtagen i samarbete med pr-byrån Cohn & Wolfe.

LÄS MER: Så jobbar Carlsberg med innovativ kommunikation

I behandlingen ingår 20 minuter kurbad med humleolja, 20 minuter halvkroppsmassage med humleolja samt en valfri produkt ur Carlsbergs skönhetsserie Beer Beauty – ölbaserat schampo, balsam eller body lotion.

– Öl gör sig minst lika bra i badet som i glaset, så varför inte skämma bort pappa med en spabehandling på Carlsberg Beer Spa? En riktigt minnesvärd upplevelse för ölälskaren! säger Henric Byström, kommunikationschef på Carlsberg Sverige i ett pressmeddelande.

Gästen kan även avnjuta en Carlsberg Non-Alcoholic i väntan på att behandlingen ska börja.

– Humle gör sig mycket bra i en spabehandling, då både dess doft och egenskaper verkar rogivande. Med sitt höga innehåll av antioxidanter sägs det till och med att humlen har en uppfräschande och föryngrande inverkan på huden – ett riktigt ungdomselixir! säger Katrin Karlsson, Spa Manager för Luxury Spa i en kommentar.

Fars dag har firats i Sverige sedan 1931, men fortfarande uppmärksammas Sveriges pappor i mindre utsträckning än mammorna. Det visar en färsk undersökning som Carlsberg beställt*. Över hälften av svenskarna uppger att de firar Mors dag medan Fars dag bara ligger på 45 procent.

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Ämnen i artikeln:

Carlsberg

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.