Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Medieval

Chatbot ska slå hål på myter i debatten om vinster i välfärden

Publicerad: 13 oktober 2017, 11:44

Inför veckans partiledardebatt i Riksdagen lanserade Vårdföretagarna en chatbot för att bemöta myterna i den infekterade debatten kring vinster i välfärden. Bakom initativet står Gullers Grupp.


Ämnen i artikeln:

Gullers Grupp

Vinster är kanske den mest debatterade frågorna i välfärden just nu. Vårdföretagarna anser att myterna är många och har därför genom Mytpolisen under en längre tid arbetat för att krossa fördomar om branschen med hjälp av fakta. Nu tar branschorganisationen ett nytt steg i sin kamp mot byterna.

Inför veckans partiledardebatt i Riksdagen lanserade Vårdföretagarna Mytboten - ett verktyg i frågan om vinster i välfärden. För att tajma lanseringen skickades Mytboten till samtliga riksdagspartier före debatten. Nu blir appen även tillgänglig för allmänheten. I samband med det breda släppet av Mytboten presenterar Vårdföretagarna också Myttoppen - med de fem vanligaste frågorna där debattörer, journalister och politiker har fel.

Genom Mytboten vill man göra det ännu lättare att faktakolla sig själv – och andra. För att få sitt eget faktafacit i debatten scannar man bilden, klickar här eller söker efter Mytboten i Facebook Messenger.

Mytboten är framtagen tillsammans med Gullers Grupp.

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Ämnen i artikeln:

Gullers Grupp

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.