Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Medieval

Dominos gör pizzadräkt till nyårsdagen

Publicerad: 30 december 2016, 10:07

Pizzakedjan lanserar den perfekta innovationen för nyårsdagen – en one-piece i material som står emot flottfläckarna.


Ämnen i artikeln:

PizzaDominos

Den 1 januari är alla pizzeriors bästa dag. Så även för snabbmatskedjan Dominos i Storbritannien. För att marknadsföra deras hemleverans av pizzor till bakfulla nyårsfirare har de tagit fram en specialgjord dräkt som är perfekt för den soffbunda.

Dominos kallar dräkten för "the world's first 'wipeable' onesie". Förutom den kitchiga designen, skapad av Charlotte Denn, är den gjord av ett material som inte absorberar fläckar. Pizzakedjan förklarar också att den innehåller mjuk sammet för maximal komfort. På varje sida finns en stor ficka där "dippsåser och dricka" kan förvaras.

Dominos säljer sina specialdesignade pizzadräkter för 25 pund (cirka 275 kronor), och lika mycket skänker de till välgörande ändamål.
– Vi räknar med att den 1 januari blir årets mest hektiska dag när hela nationen lägger upp fötterna på soffan och kopplar av ett överaskningsfyllt 2016, säger en talesperson till Adweek.

Dominos är inte den första snabbmatskedjan att ta fram specialdesignade kläder. McDonalds i Sverige har tagit fram Big Mac Shop där man kan beställa olika plagg med hamburgermönster. Byrån som ligger bakom den idén är DDB Stockholm. Även Pizza Hut har tagit fram en egen pizzakollektion.

Fredrik Thambert

Ämnen i artikeln:

PizzaDominos

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.