fredag9 juni

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Medieval

Edelman Deportivo skapar världens största fotbollslag inför kvalrysaren mot Italien

Publicerad: 7 november 2017, 09:27

Mittfältaren Albin Ekdal i nya landslagströjan.

Inför ödesmatcherna mot Italien ställer Sverige upp med världens största fotbollslandslag i den nya landslagströjan.

Ämnen i artikeln:

AdidasSvenska FotbollförbundetEdelmanFotboll

ART

Andreas Rågsjö Thorell

andreas.thorell@resume.se


I samband med lanseringen av den nya landslagströjan passar Svenska Fotbollförbundet och adidas på att presentera världens största landslag under initiativet viärsverige.com.

När du som fans går med i laget visas ditt namn och nummer i realtid upp på en tröja i spelarnas omklädningsrum. Hela landslaget kommer också att presenteras på Svenska Fotbollförbundets hemsida inför matchstart hur stort laget än är.

– Våra supportrar betyder väldigt mycket för oss och har också en stor del i våra framgångar. Nu har alla dessutom chansen att bli en del av det, att vara med och också skapa världens största landslag, säger förbundskapten Janne Andersson i ett pressmeddelande.

På hemsidan ser varje ny lagmedlem sitt namn och nummer projiceras upp på tröjan i realtid. På så sätt vet både du och spelarna i omklädningsrummet att en ny lagkamrat har anslutit. Barnen som följer spelarna ut på plan inför matchstart bär också tröjor med egna unika nummer i världens största laguppställning. Bakom initativet står Edelman Deportivo.

— Vi vill att så många som möjligt vill vara med på resan mot våra mål, mot nya framgångar. Vi kommer att följa utvecklingen, timme för timme, i realtid i vårt eget omklädningsrum på Friends Arena, fortsätter förbundskapten Janne Andersson i en kommentar.

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev