Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Onsdag21.10.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Medieval

Edelman Deportivo skapar världens största fotbollslag inför kvalrysaren mot Italien

Publicerad: 7 November 2017, 09:27

Mittfältaren Albin Ekdal i nya landslagströjan.

Inför ödesmatcherna mot Italien ställer Sverige upp med världens största fotbollslandslag i den nya landslagströjan.


Ämnen i artikeln:

FotbollAdidasSvenska FotbollsförbundetEdelman Deportivo

I samband med lanseringen av den nya landslagströjan passar Svenska Fotbollförbundet och adidas på att presentera världens största landslag under initiativet viärsverige.com.

När du som fans går med i laget visas ditt namn och nummer i realtid upp på en tröja i spelarnas omklädningsrum. Hela landslaget kommer också att presenteras på Svenska Fotbollförbundets hemsida inför matchstart hur stort laget än är.

– Våra supportrar betyder väldigt mycket för oss och har också en stor del i våra framgångar. Nu har alla dessutom chansen att bli en del av det, att vara med och också skapa världens största landslag, säger förbundskapten Janne Andersson i ett pressmeddelande.

På hemsidan ser varje ny lagmedlem sitt namn och nummer projiceras upp på tröjan i realtid. På så sätt vet både du och spelarna i omklädningsrummet att en ny lagkamrat har anslutit. Barnen som följer spelarna ut på plan inför matchstart bär också tröjor med egna unika nummer i världens största laguppställning. Bakom initativet står Edelman Deportivo.

— Vi vill att så många som möjligt vill vara med på resan mot våra mål, mot nya framgångar. Vi kommer att följa utvecklingen, timme för timme, i realtid i vårt eget omklädningsrum på Friends Arena, fortsätter förbundskapten Janne Andersson i en kommentar.

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.