Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Medieval

Ekwall gör tv-show med Leovegas

Publicerad: 7 februari 2017, 09:31

Patrick Ekwall.

Foto: Pressbild

LeoVegas Sport lanserar "Ekwall Show" – ett tv-format som kommer att sändas på Yotube. I huvudrollen: Den tidigare TV4-profilen Patrick Ekwall.


Ämnen i artikeln:

LeoVegasYoutubePatrick Ekwall

I höstas tvingades Patrick Ekwall lämna TV4 efter 23 år på kanalen. I en öppenhjärtig intervju med Resumé berättade han om rädslan för att showen skulle vara över. I december tecknade han ett avtal med spelbolaget LeoVegas om att synas i bolagets marknadsföring, och nu är det klart att han ska leda ett nytt webb-tv-format på Youtube.

"Ekwall Show" är en talkshow som inriktar sig enbart på sport. Gäster är olika idrottsstjärnor som har historier att berätta. Kvalitetsmässigt ska den vara som ett "fullskaligt TV-program", både tekniskt och redaktionellt och distribueras via sociala medier. Den 25 mars har programmet premiär på Youtube och om knappt en månad startar de första inspelningarna på Playhouse Teater i Stockholm.
– Det ska bli kul att ge det svenska folket möjligheten att komma mina gäster lite närmre på djupet. Vissa väldigt kända, andra mindre kända. Det viktigaste är att de har något att förmedla, antingen aktuellt eller i ett ämne som fördjupar eller skapar nostalgiska känslor. Jag känner starkt för att försöka skapa en stämning som ger tittaren något tillbaka. Oavsett vem jag har på scenen eller vad vi pratar om, säger Patrick Ekwall i ett pressmeddelande.

Niklas Andersson på LeoVegas Sport:
– Ingen annan svensk sportjournalist har lika lång erfarenhet som Patrick vad det gäller närgångna intervjuer med idrottare. I Ekwall Show släpper vi Patrick lös i full frihet. Det ska bli spännande att se hur Ekwall Show tas emot.

Fredrik Thambert

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.