måndag6 februari

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Medieval

Elites kuddsvar får Filip Hammar att rasa

Publicerad: 17 april 2018, 14:49

Filip Hammar ramlade på Elites badrumsgolv och fick sy fem stygn. I dag svarar hotellkedjan med en Facebookbild där de erbjuder medieprofilen ett eget kuddrum – något som får Filip Hammar att se rött.

Ämnen i artikeln:

Fredrik WikingssonFilip Hammar

Yasmine Winberg

yasmine.winberg@resume.se


Det var i måndagens avsnitt av Breaking News, som Filip Hammar leder tillsammans med parhästen Fredrik Wikingsson, som han avslöjade att han inte längre tänker bo på Elite Hotel. Bakgrunden till det är att han i förra veckan ramlade när han skulle ta sig en dusch på hotellet, fick sy fem stygn i pannan och plåstra om en sönderslagen läpp.

Förutom att välja andra hotell att bo på under inspelningarna, är Filip Hammar också sugen på att stämma hotellkedjan.

– Vi vill ställa Elite hotel till svars. En första grej är att de säger att självklart måste vi byta ut de här golven. Då är det "fair enough”. Men vi tänker annars att man måste få en sån här organisation att vakna till liv eftersom folk faktiskt slår sig i badrum. Det är allvarligt, sa han i programmet.

Elite bestämde sig för att svara medieprofilen i ett inlägg på sin Facebooksida.

Men Filip Hammar är kritisk till inlägget.

– Då kan jag säga jävla idioter, jag tycker det är helt sjukt. Det rimliga är väl att säga att vi ser över det? Vad hade de sagt om det inte var jag? Hade de lagt upp samma kuddbilder om det var någon annan människa? Tänk dig en gammal pensionär eller någon som är ännu fragilare än vad jag är, som slår ihjäl sig. Gör man likadant då? Jag tycker det angränsar osmaklighet. Eller det gör det inte. Det är osmakligt, säger han till Aftonbladet.

Till kommentarerna under inlägget att döma är det inte bara Filip Hammar som reagerat starkt. Vissa uttrycker avsky mot Elites inlägg, medan andra kommer med glada tillrop.

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev