Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Medieval

Ellen Bergström gör webb-tv-serie om irritation i underlivet

Publicerad: 23 augusti 2016, 09:01

Ellen Bergström i den nya serien.

Serien "Mellan benen med Ellen" tar upp vanliga besvär som kvinnor drabbas av.


Ämnen i artikeln:

YoutubeEllen BergströmNice Onewebb-tv

Skådespelaren och komikern Ellen Bergström är frontfigur i en ny webb-tv-satsning som avhandlar vanliga problem i kvinnors underliv. Detta tillsammans med intimhygienvarumärket Ellen AB och contentbyrån Nice One. Syftet är att lyfta och diskuterat ämnet som få vågar ta upp och prata om.

– Att det inte är okej att prata om problem i underlivet är något jag märkt sedan jag var liten. Jag har gjort det ändå och nästan alltid fått starka reaktioner tillbaka, folk har tyckt att jag varit lite väl frispråkig. Under arbetet med den här serien har jag inte bara lärt mig hur vanligt det är med underlivsproblem utan också insett hur många som måste känna sig väldigt ensamma om sina problem – helt i onödan, säger hon i ett pressmeddelande.

Enligt en studie från Ellen AB har 60 procent av alla kvinnor i Sverige mellan 18 och 45 år har haft svamp i underlivet. 26 procent har återkommande besvär, och var tredje upplever symptomen som mycket besvärande.
– Jag hoppas att Mellan benen med Ellen ska få fler att prata, ta sina bekymmer på allvar och våga söka hjälp, säger Ellen Bergström.

Arbetsgrupp Nice One (tidigare Baluba Branded Content):
Alex Råberg, digital strateg
Ellen Bergström, programledare och sketchförfattare
Johanna Paues Darlington, producent
Linus Magnusson, regi och foto
Åsa Rydén Antonsson, konceptutvecklare.

Fredrik Thambert

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.