Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Medieval

Ensam Markoolio i webbserie

Publicerad: 14 maj 2014, 12:03

Markoolio i ensamhet på Norra Brunn.

Första avsnittet av webbserien "Experiment ensam" släpps i dag – där Marko "Markoolio" Lehtosalo testar att gå på stand up, sjunga karaoke och gå ut på krogen – helt ensam. Serien är skapad i samarbete med Brommamamma, Thelma/Louise och spelbolaget Paf.


Ämnen i artikeln:

Thelma/LouiseDoe Blomberg GottbergErik HaagMarkoolio

Det är Erik Haag och Anders Helgesson som producerat serien, som släpps i fem avsnitt på Youtube. Serien är ett initiativ från Paf som ville testa sitt varumärkeslöfte "Det blir roligare tillsammans".  

Experiment ensam beskrivs som en populärvetenskaplig minidokumentärserie som undersöker om det blir roligare tillsammans.  

Programledare är Marko Lehtosalo som under övervakning av psykologen Malin Edlund utsätts för sociala situationer som normalt präglas av gemenskap – helt ensam.  

– Vi på Paf tror att saker och ting blir roligare tillsammans. Men att bara tro duger förstås inte, vi vill veta. Därför har vi beslutat oss för att undersöka saken på riktigt, säger Johan Landgren, Sverigechef på Paf.  

I premiäravsnittet besöker Marko Lehtosalo ensam stand up-klubben Norra Brunn i Stockholm.

– Jag har ju inte genomfört alla ännu men de jag har gjort har känts konstigare än vad jag hade trott. Att vara helt ensam i publiken på stand up var en jättemärklig känsla. Det var svårt att slappna av liksom, säger Marko Lehtosalo i en kommentar.

Reklambyrå är Doe Blomberg Gottberg.

Se det första avsnittet här:

Yasmine Winberg

Redaktör Resumé Insikt

yasmine.winberg@resume.se

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.