Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Medieval

Film: Clas Ohlsons nya katalog

Publicerad: 7 september 2015, 07:57

Med ett sortiment på över 15 000 produkter får inte allt plats i Clas Ohlsons katalog. Nu satsar företaget stort på rörlig media för att både inspirera och visa upp unika fördelar med företagets produkter.


Ämnen i artikeln:

MedievalLars-Johan StrandClas OhlsonReklamfilm

– Vi siktar på att spela in 5 000 filmer i år. Vi har ett erbjudande som bygger på bredd, att vi kan lösa vardagens alla praktiska problem och det är det vi vill visa upp, säger Lars-Johan Strand, marknadsdirektör på Clas Ohlson i ett pressmeddelande.

Filmerna, som kommer att synas i tv, sociala medier och i Clas Ohlsons webbutik, produceras just nu i en specialinredd studio på Clas Ohlsons huvudkontor i Insjön. Filmerna görs på fyra olika språk och med lokala ambassadörer för Clas Ohlsons olika marknader.

– Det är ett otroligt tempo på produktionen och det ger en massa energi. Men volymen i sig är inget självändamål. Vi gör det här för att vi tror att det kommer att uppskattas av våra kunder. Nu rullar vi ut ett mindre antal filmer och testar att vi är på rätt väg, men snart kommer vi att få se mycket mer, kommenterar Lars-Johan Strand.

I Sverige och Storbritannien kommer inredningsexperten Tom Bertling att synas i filmerna, medan Clas Ohlsons norska kunder kommer att få se mer av Halvor Bakke, som tidigare synts i tv-produktioner som Queer Eye och Norges fulaste rum. I Finland kommer skådespelaren Ingemar Raukola att presentera smarta produkter och inredningstips.

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.