Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Medieval

Forni & Hamilton startar podcast

Publicerad: 22 september 2017, 08:51

Michaela Forni och Michaela Hamilton.

Michaela Forni och Michaela Hamilton startar den nya podcast "Forni & Hamilton" i samarbete med Perfect Day. Fokus för podcasten kommer att vara på känslor - något som båda profilerna ägnar stort utrymme åt i sina sociala medier.


Ämnen i artikeln:

Michaela ForniMichaela HamiltonPodcastsPerfect Day MediaPodcast

– Jag och Hamilton har gått sida vid sida de senaste åren när det kommer till att uttrycka oss känslomässigt i olika sociala medier. Hamilton har ett väldigt härligt och öppet sätt att skriva på som både tilltalar och inspirerar mig. När hon kom med det spontana förslaget att vi skulle starta en podd tillsammans kunde jag inte tänka mig en bättre person att göra det med, säger Michaela Forni i ett pressmeddelande.

– Forni är en otroligt duktig skribent och affärskvinna men också en härlig och stor person. Därför känns det väldigt ärofyllt för mig att få spendera en dag i veckan med att sitta ner och prata om livet med henne, säger Michaela Hamilton i en kommentar.

Podcasten, ska balansera mellan humor och allvar och kommer släppas på söndagskvällar. Michaela Forni och Michaela Hamilton kommer att försöka vara ärliga och ofiltrerade. Podcasten har också ett tydligt ramverk där veckans ämne presenteras i form av en uppläst krönika.

– Både Forni och Hamilton är duktiga och drivna och kommer att leverera en förstklassig podd till sina lyssnare. Jag tycker att det känns som ett nytt och fräscht format riktat mot den moderna unga kvinnan, och kommer även att tilltala annonsörerna, säger Felicia Lagerwall, vd för Perfect Day Media.

Michaela Hamilton är kärlekskrönikör och bloggar på Veckorevyn. Hon skriver kärleksdikter och texter på Instagram och har även varit relationsexpert i morgonradio. Michaela Forni har drivit en av Sveriges största bloggar i 13 år och är ständigt aktiv i olika sociala medier. Hon släppte i fjol sin tredje bok "Jag är inte perfekt, tyvärr".

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.