Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Medieval

Framgångspodden i stort samarbete med bank

Publicerad: 27 september 2017, 12:36

Alexander Pärleros och Lena Apler.

Collector Bank blir ny sponsor till Framgångspodden. Samarbetet kommer sedan grundaren Lena Apler medverkade i entreprenören Alexander Pärleros populära podd.


Ämnen i artikeln:

PoddPoddarPodcastAlexander Pärleros

Framgångspodden startades år 2015 av Alexander Pärleros och har fått ett stort genomslag. I podden intervjuas några av Sveriges mest framgångsrika entreprenörer, men också idrottare, politiker och kulturpersonligheter.

Nu går Collector Bank in som sponsor i ett integrerat och omfattande samarbete.

– När jag själv gästade Framgångspodden insåg jag hur engagerade podcastens lyssnare, det vill Collector vara en del av, säger bolagets grundare Lena Apler i ett pressmeddelande.

Samarbetet innebär att en ny programpunkt i podden skapas "Framgångstipsen med Apler". Här kommer Lena Apler och Alexander Pärleros tillsammans att resonera kring hur man får bolag att växa. Samarbetet startar i dag den 27 september och avsnittet kommer också återkomma som inspirationsföreläsningar.

– Lena Apler är en av mina absolut största förebilder. Hennes driv och entreprenörskap är imponerande. Jag själv är intresserad av digitalisering i alla branscher och därav är det ännu mer inspirerande att Lena varit de som gått i bräschen för det inom banksektorn, säger Alexander Pärleros i en kommentar.

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.