Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Medieval

H&M låter fansen bestämma Beckhams nakenhet

Publicerad: 27 januari 2014, 08:17

Förutom att de kommer att vara möjligt att shoppa direkt från reklamspotten kommer H&M också att låta fansen bestämma hur avklädd David Beckham ska vara i Super Bowl-reklamen.


Ämnen i artikeln:

David BeckhamH&MSuper Bowl

H&M kommer att göra det möjligt för tittarna att kunna shoppa i direkt anslutning till reklamspotten om de har en Samsung smart-tv. Nu höjer de temperaturen ytterligare och ska låta tittarna välja hur avklädd David Beckham ska vara i Super Bowl-reklamen.

I filmen, som är regisserad av den danske regissören Nicholas Winding Refn (Drive och Valhalla Rising), gör David Beckham sina egna stunts. Filmen är inspelad i två versioner med Beckaham i olika grader av nakenhet.

Genom att lägga sin röst på #covered eller #uncovered kommer tittarna att få rösta om vilken version av slutet som ska visas på Super Bowl. Man kan gissa att H&M vill visa sina kalsonger och tittarna vill se något annat.

Krister Berntsson

Ämnen i artikeln:

David BeckhamH&MSuper Bowl

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.