Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Medieval

HanaPee knackar kod

Publicerad: 21 april 2015, 11:03

HanaPee testar jobbet som programmerare i Nackademins webb-tv-serie

Utbildningsföretaget Nackademin samarbetar med Nöjesguiden genom en ny webb-tv-serie där bloggaren HanaPee testar på olika jobb. Med serien vill man lyfta fram yrken som studenter kanske inte tänker på när det är dags att välja utbildning.


Ämnen i artikeln:

NackademinJMWGolin

Webb-tv-serien har fått namnet "En dag på jobbet" och bakom konceptet står byrån JMW Kommunikation. Webbserien finns i sin helhet på nöjesguiden.se. Tittarna får följa med HanaPee när hon provar jobb som arbetsledare på en byggarbetsplats, contentredaktör, programmerare och testare. Genom webbserien vill Nackademin visa upp sina utbildningar.

– En av de svåraste sakerna när man ska välja utbildning är att förstå vad man faktiskt kan jobba med när man är klar. I webbtv-serien lyfter vi fram en massa roliga jobb som finns där ute, jobb som man kanske inte tänker på i första hand. Målgruppen är blivande studenter och människor som kanske känner att de vill byta jobb. Vi hoppas att de ska se tv-serien och bli inspirerade, säger Martina Lindgren, marknadschef på Nackademin i ett pressmeddelande.

Arbetsgrupp
Nackademin
Martina Lindgren, Marknadschef  

JMW Kommunikation
Projektledare: Nina Starco
Manus/regi: Karl Nelson
Creative Director: Joakim Karlsson
Produktionsbolag: Flip-Flop Interactive

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Ämnen i artikeln:

NackademinJMWGolin

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.