Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Medieval

Happy Socks nya kontor ser ut som strumporna

Publicerad: 4 januari 2017, 08:52

Det nya kontoret i Stockholm.

Det nya huvudkontoret får samma prickiga mönster som Happy Socks blivit världskända med.


Ämnen i artikeln:

Happy Socks

Happy Socks har blivit en svensk exportsuccé med sina färgglada strumpor. Nu flyttar de in i ett nytt hus i Lärkstan på Östermalm i Stockholm. Passande nog får den gula fasaden samma mönster som strumporna.
– Vi är glada över att inviga ett storprickigt Happy House, vårt nya huvudkontor, och bli det första strumphuset i världen, säger Happy Socks grundare och ägare Mikael Söderlindh i en kommentar.

Huset, som tidigare huserade Kinas ambassad, sticker minst sagt ut från omgivningen. Förutom exteriören är inredningen omgjord i en lekfull och surrealistisk stil. Utöver kontorspersonal sitter här produktion, designkollektiv med ateljé, showroom samt inhousebyrån Happy Agency.
– Huset kommer välkomna våra internationella medarbetare och utländska besökare och fungera som vår alldeles egen Happy Ambassad, en glad fristad, enligt Mikael Söderlindh.

Fredrik Thambert

Ämnen i artikeln:

Happy Socks

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.