Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Medieval

Här är Volvos Avicii-film

Publicerad: 9 maj 2015, 08:14

Bild ur filmen.

Volvos nya kampanj frontas av housestjärnan Avicii. Igår hade mastodontreklamfilmen premiär i TV4. Här kan du se resultatet.


Ämnen i artikeln:

Volvo CarsAviciiForsman & Bodenfors

I veckan drog Volvo igång annonseringen där Tim "Avicii" Bergling gör reklam för den nya SUV:en XC90. I går kväll hade reklamfilmen, som är drygt fyra minuter lång, premiär i TV4 under Let's Dance.

Byrån som ligger bakom konceptet är Forsman & Bodenfors, och i filmen har spelats in på en lång rad platser som har betytt mycket för Tim Bergling.

– Vi är glada att Avicii på det här sättet ville vara med och berätta sin historia. Även för Volvo är det en nystart, vi har arbetat hårt och länge med att ta fram våra kommande bilmodeller, där nya Volvo XC90 är först ut. Med den här bilen tar vi ett stort kliv in i framtiden genom att gå tillbaka till våra rötter. På så sätt är det här inte bara en ny bil, det är också lanseringen av ett nytt Volvo, säger Kristian Elvefors, vd för Volvo Car Sverige i ett pressmeddelande.  

Volvo har tidigare använt sig av svenska världsstjärnor som Zlatan Ibrahimovic och Robyn i sina kampanjer.

Fredrik Thambert

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.