Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Medieval

Här trollar miljardären Trumps favoritprogram med reklamfilm

Publicerad: 31 oktober 2017, 09:17

Den rika aktivisten Tom Steyer anklagar presidenten för flera lagbrott. "Vi måste fängsla den här farliga presidenten" är budskapet i reklamfilmen som sändes i samband med Donald Trumps favoritprogram på Fox News.

Ämnen i artikeln:

Fox NewsReklamfilmDonald Trump

Andreas Rågsjö Thorell

andreas.thorell@resume.se


Donald Trump har vid flera tillfällen lyft fram morgonprogrammet "Fox & Friends" på Fox News som en personlig favorit. Men det kom en morgon då presidenten satte kaffet i vrångstrupen. Det skriver AdAge.

Miljardären och aktivisten Tom Steyer ligger bakom initativet NeedToImpeach.com där han anklagar presidenten för flera lagbrott, att ta pengar från utländska regeringar och göra att USA står på randen till ett kärnvapenkrig. Han uppmanar till att Donald Trump borde sättas bakom lås och bomm. I måndags sändes en reklamfilm med anti Trump-budskap i "Fox & Friends". Filmen har legat som ett klipp på Youtube sedan den 19 oktober och har i dagsläget 1,1 miljoner visningar.Tom Steyer har tidigare backat flera demokratiska kandidater och indikerar att han kommer att investera 10 miljoner dollar i tv-reklam.

Reklamfilmen i Fox News gick knappast president Trump förbi.

— Donald J. Trump (@realDonaldTrump) 27 oktober 2017Wacky & totally unhinged Tom Steyer, who has been fighting me and my Make America Great Again agenda from beginning, never wins elections!

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev